hun language magyar
eng language english
Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Rólunk

A FENCON Kft. családi vállalkozás, amelyet azzal a céllal hoztuk létre 2009-ben, hogy az eddig összegyűlt tudásunkat és tapasztalatainkat egyesítsük, és elsősorban a környezet-, természet- valamint az erdők védelme, illetve fenntartható hasznosítása érdekében, belföldön és külföldön egyaránt hasznosítsuk.

Fencon.hu - Rólunk

Fidlóczky
          József

Fidlóczky József
ügyvezető
erdészeti- és természetvédelmi tanácsadó
erdészeti és növényvédelmi szakmérnök
SZTV Élővilágvédelem Szakértői szám: SZ-008-20 12
1967-ben erdésztechnikusi oklevelet, 1972-ben erdőmérnöki diplomát szerzett Sopronban. Több mint 30 éves erdészeti tapasztalattal rendelkezik. A különböző szinteken végzett hazai szakmai munka mellett 1976-ban szakmérnöki képesítést szerzett. 1979-ben Laoszban folytatta szakmai munkáját, ahol az elmúlt 30 év során tíz évet dolgozott magyar, svéd, japán, és világbanki finanszírozású munkákon.

Komoly ismereteket szerzett légi- és műholdfelvételek kiértékelésében, 1983-ban egy sikeres sivatagfásítási programot irányított az Egyesült Arab Emirátusokban, tapasztalatokat szerzett még Kambodzsában, Vietnámban és Zaireben.

Tapasztalt természetvédő. Nyolc éven át volt a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) ügyvezető igazgatója, ezalatt 5 évig ellátta a Birdlife Európai Bizottságának elnöki tisztjét, illetve tagja volt a Birdlife Világtanácsának.

Nagy tapasztalattal rendelkezik pályázat írásban is. Egymást követően hat sikeres EU LIFE pályázatot írt, és egy továbbit segített sikerre.

Tapasztalt projektmenedzser. Az általa irányított LIFE09NAT/H/000096 projekt elnyerte a „Legjobb LIFE projekt” címet. Jelenleg a LIFE13 NAT/HU/000183 projektet irányítja.  


személyes
referencia
 
környezetvédelmi tanácsadó
2006-ban okleveles környezetgazdálkodási agrármérnök képesítést szerzett a gödöllői Szent István Egyetem tájökológia és természetvédelem szakán.

Több mint 7 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a környezetvédelmi tervezés, környezeti hatástanulmány készítés, hulladék újrahasznosítás tervezés, projektvezetés és felülvizsgálat területén.

Számos területen (úgy mint autópályák tervezése, energetika, a megújuló energiaforrások valamint hulladék újrahasznosítás) vett részt tanulmányok készítésében, illetve projektek koordinálásában.

Magyarországon, az Egyesült Királyságban és Ázsiában szerzett gyakorlati tapasztalatokat.

személyes
referencia

Fidlóczky
          Anna

Fidlóczky Anna

Fidlóczky
          Zsuzsa

Fidlóczky Zsuzsa
térinformatikus, ügyvezető
természetvédelmi tanácsadó
2007-ben okleveles környezetgazdálkodási agrármérnök képesítést szerzett a gödöllői Szent István Egyetem tájökológia és természetvédelem szakán. Ugyanebben az évben angol-magyar szakfordítói képesítést is szerzett. 2009 óta térinformatikus szakmérnöki tanulmányokat folytat a NyME-Geoinformatikai karán.

Tapasztalatottal rendelkezik nemzetközi projektek pénzügyi tervezésében, bonyolításában és ellenőrzésében, ezen kívül műholdfelvételek térinformatikai feldolgozásában.

személyes
referencia
gazdasági vezető
gazdasági- és pénzügyi tanácsadó
2002-ben pénzügyi ügyintézői, 2005-ben közgazdász képesítést szerzett az egri Eszterházy Károly Főiskolán. Részt vett a Jean Monnet Program Európai Integrációs Tanulmányok című kurzuson, 2007-ben pedig a „Projekttervezés és projektciklus-menedzsment” továbbképzési programon. 2010-ben mérlegképes könyvelői képesítést szerzett.

Nagy nemzetközi projektek pénzügyi tervezésében, bonyolításában és ellenőrzésében szerzett tapasztalatot.

személyes
referencia

Bene
        Viktória

Bene Viktória

Kardos
          Tatjána

Kardos Tatjána
 
sinológus
1975-ben kínai nyelv és irodalomból szerzett diplomát. A keleti kultúrák ismerője, több nyelven (angol, kínai, lao, orosz) beszél, tudományos értekezéseket és fordításokat készít.

Cégünk nyelvi lektora.

személyes
referencia
 
gyakornok
Jelenleg a Szent István Egyetem Gépészmérnöki karának hallgatója. Tanulmányai mellett a műszaki jellegű feladatokat intézi cégünknél.

Fidlóczky
            Péter

Fidlóczky Péter

Az itt bemutatott tulajdonos munkatársakon kívül
szakterületenként 8-10 külsős szakértő várja, hogy alkalmanként együtt dolgozhasson velünk.